Översättningar

Beställning sker för närvarande endast via köp i vår webshop.Denna typ av tjänst görs med s.k. "flashning". Man byter ut chippet i en kassett mot ett programmerbart chip. På så sätt kan man lägga in ett nytt spel på kassetten.


Översättningarna är antingen amerikanska, europeiska, eller inofficiella översättningar till engelska. Vi erbjuder även vissa svenska. Dessa översättningar erbjuds på de flesta RPG men även på andra texttunga spel i vår webshop. På vår sida för översättningar av spel kan du se vilka vi har inne för närvarande. Mängdrabatt kan inte erbjudas om inget annat anges.


För att skapa en repro behöver vi så kallade donator-kassetter. Dessa finns i olika upplaga beroende på önskat reprospel. Ett reprospel kan nämligen inte läggas in på vilken kassett som helst om man ska bibehålla spelets funktioner utan man måste utgå från ett begränsat utbud per spel. Vissa ovanliga spel har även väldigt få donations-kassetter, och därför kan pris skilja sig åt.


I samband med köp kan vi även göra kassetten regionsfri så att den kan spelas på SNES från alla regioner (PAL/NTSC). På spel med specialchip så som Mario RPG och Kirby 3 kan inte detta göras, istället erbjuds du som kund göra om ett spel helt till PAL om så önskas.


Din beställning är att betrakta som bindade om vi har börjat utföra tjänsten.

Ångrar du din beställning efter det kan vi behöva ta ut en avgift för att täcka våra utgifter.


Batteribyte


Byte av spelbatteri på NES-, SNES-, MD-, N64-, Game Boy-, GBC- eller GBA-spel kostar 75 kr.

För FC-spel kostar det 100 kr då de är krångligare att öppna. Förrutom själva tjänsten så inkluderas ett nytt batteri samt testning av spelet (under rimligt lång tid) i priset. Returfrakt tillkommer. Kontakta oss så hjälper vi er. Kontaktuppgifter hittar du under "om oss".

I samband med köp av spel så får man rabatt. Kan läggas som tillval i webbshoppen. Även mängdrabatt kan ges beroende på antal, typ av spel, etc. Mejla oss för en prisuppgift.

" Romancing Saga 3 kom idag med posten och det funkar perfekt som det

ska så tack för ännu ett bra spel köp av er! "

- kund i Borås

© Japanspel 2011-2020. Vi innehar F-skattsedel.

Material på sidorna får ej återges utan tillstånd. Alla varumärken tillhör sina ägare.